Specifieke vragen over de levering van uw huis?
Geen probleem! neem contact met ons op!

Notaris levering van een huis zonder hypotheek en geen verborgen kosten

Goedkope notaris voor de levering van uw huis zonder hypotheek

Achtergrond informatie huis zonder hypotheek

Wilt u een notaris die all in (alles inclusief) prijzen berekent voor het opmaken van een (losse) hypotheekakte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen geen meerwerk en geen verborgen kosten. De notariskosten van de hypotheekakte met de bijkomende kosten heeft u dan duidelijk in beeld. U komt niet voor verrassingen te staan.

Het is bij veel notarissen gebruikelijk dat offertes worden afgegeven voor de gebruikelijke werkzaamheden. Voor het meerwerk berekenen deze notarissen extra kosten. Bij ons is dat niet zo (alles is inclusief). Bovendien berekenen wijgeen verborgen kosten. Dit is unieker dan u denkt.

Kosten huis zonder hypotheek

N.B. Indien de Dienst voor het Kadaster (de landmeter) speciaal een nieuwe kadastrale grens moet vaststellen (ook wel uitmeten genoemd), brengt het daarvoor een bedrag van € 1200,- (bedrag 2014) meetkosten in rekening. (voor kleine percelen meetkosten € 90,- (bedrag 2014)) Deze meetkosten zijn niet in bovenstaand tarief begrepen. Een meting is bijvoorbeeld nodig als niet een geheel kadastraal perceel maar slechts een deel daarvan wordt overgedragen. Het kadaster komt dan bij u langs en meet de nieuwe kadastrale grens uit.

Van een klein perceel is sprake als de oppervlakte kleiner is dan 100 m2 en de koopprijs lager is dan € 5.000,00.

Het is ook mogelijk een perceel door de Dienst voor het Kadaster (landmeter) vooraf te laten opmeten. Voordeel is dat u dan veel minder opmeetkosten betaalt: € 480,00. Nadeel is dat de levering van uw perceel dan moet wachten totdat de uitmeting heeft plaatsgevonden. De levering kan hierdoor vertraging oplopen.

Om precies te weten wat u van plan bent verzoeken wij u in een zo vroeg mogelijk stadium telefonisch contact op te nemen met Pieter Reijenga

Bel vrijblijvend voor informatie: 0314-662045. Dit gesprek brengt voor u geen verplichtingen met zich mee.