Heeft u specifieke vragen over uw hypotheekakte?
Geen probleem! Wij geven u graag advies op maat.

Notaris alleen hypotheekakte

Goedkope notaris voor het opstellen van uw hypotheekakte.

Achtergrond hypotheekakte

Wilt u een notaris die all in (alles inclusief) prijzen berekent voor het opmaken van een (losse) hypotheekakte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen geen meerwerk en geen verborgen kosten. De notariskosten van de hypotheekakte met de bijkomende kosten heeft u dan duidelijk in beeld. U komt niet voor verrassingen te staan.

Het is bij veel notarissen gebruikelijk dat offertes worden afgegeven voor de gebruikelijke werkzaamheden. Voor het meerwerk berekenen deze notarissen extra kosten. Bij ons is dat niet zo (alles is inclusief). Bovendien berekenen wij geen verborgen kosten. Dit is unieker dan u denkt.

Kosten hypotheekakte

Royementsakte:

Indien een afgeloste hypotheek moet worden doorgehaald bij de Dienst voor het Kadaster (ook wel het royeren van een afgeloste hypotheek genoemd), worden per afgeloste hypotheek de volgende kosten in rekening gebracht: Notariskosten, kadaster en BTW: € 115,00 all in.

Dit komt bijvoorbeeld voor als een nieuwe hypotheek in de plaats komt van een bestaande hypotheek (ook wel oversluiting van een hypotheek genoemd). Het komt niet voor bij het vestigen van een extra (bijvoorbeeld tweede) hypotheek terwijl de bestaande (eerste) hypotheek gehandhaafd blijft.

Om precies te weten wat u van plan bent verzoeken wij u in een zo vroeg mogelijk stadium telefonisch kontakt op te nemen met Pieter Reijenga